För skojs skull - Svett är det nya svarta

Gårdagens träning
Något jag gillar med semester är att vardagsmotionen blir så självklar, du cyklar eller promenerar dit du skall, påtar i trädgården eller fixar i huset. Gymmet är milslångt borta men vips så har du rört på dig mer än om du kört dubbla bodypump pass. För mig såg gårdagen ut så här:
 
  • 30 km cykling för att köpa frukost och ta-med-bullar från stenungsbageriet i Rute - de sista tio blev det sprint på mammas tunga gamla Skeppshult eftersom åskan mullrade i horisonten. Vi hann precis hem och kunde äta kardemummabullar och dricka te under taket på altanen.
  • Målning av utemöbler. Det krävs en hel del både spänst och smidighet för att krypa runt under bord och bänkar. Och så lite triceps eller nåt. Fint blev det i alla fall, även om det är ungefär lika mycket färg på mig som på möblerna.
  • Crawl i viken efteråt. Vågorna gick höga efter stormen under morgonen och jag fick jobba på kanal-tekniken. Det blev bara tio minuter för att spara axeln men det gick strålande bra.
Och så blev det en eftermiddagslur på en timme för att fixa återhämtningen - en viktig del av både träning och semester!