För skojs skull - Svett är det nya svarta

Varm choklad
Varm choklad när den är som bäst (bortsett från att det inte finns några marshmallows i den här) - tillräckligt tjock för att skeden skall kunna stå upp av sig själv. 
 
 
#1 - Hanna

Haha :D Hur har du gjort den där?

Svar: Den är från ett cafe och jag har ingen aning om hur de gör. Men det är ganska vanligt att varm chocklad är så där i Spanien och Italien.
Kari

#2 - Linda

Ju mindre mjölk desto tjockare choklad. De gånger jag dricker varm choklad är den sällan varm och sällan särskilt flytande (så jag borde nog snarare kalla det för att "äta 'varm' choklad"). Det är bara att röra ut kakao i någon vätska, till exempel grädde + tillsätta socker, för den som kör med sånt. Det blir gött.

Svar: Det är något annat på gång här. Jag gör också varm choklad hemma med så mycket choklad att det är ett tjockt lager på botten men den blir aldrig så tjock att skeden kan stå upprätt.
Kari