För skojs skull - Svett är det nya svarta

Söndagsmotion
Jag kör på med mina lugna snälla dagar ända in i kaklet den här veckan men det betyder inte att jag sitter på rumpan och äter chips. Tvärtom, idag har vi inte med inte mindre än tre motionsaktiga saker. 
 
Först långpromenerade (nej, det var ingen powerwalk, sånt sysslar jag inte med) vi till ett krigsmonument som låg väl undangömt i skogen där vi vanligtvis springer. 
Stenarna representerar 11 skogsvaktare som blev dödade under första världskriget.
 
Monumentet är så väl undangömt att vi fick plocka fram kartan för att hitta det. På kuppen upptäckte vi också en massa nya fina stigar som förhoppningsvis snart kommer att bli en del av en ny runda. Det finns så sjukt många stigar som går härs och tvärs i den här skogen att det är hopplöst att lära sig hitta. 
Jag var på så bra humör att jag bara blev lite sur över vårt misslyckade försök att äta lunch ute. Vi testade en brasserie som vägrade servera oss pommes och cola om vi inte tog en av deras icke-vegetariska huvudrätter, ett cafe som var stängt och två pizzerior som inte serverade pizza innan vi gick upp och tog en buss hem och lagade mat själva. 
 
Dessutom har jag hunnit med en del sjukgymnastik och till sist en liten löprunda i augustimörket. Väderlotteriet delade ut högsommarvärme till oss i dag, och så mycket luftfuktighet att man behöver gälar för att andas, och det gick inte att springa förrän sent på kvällen.
 
I morgon skall det komma 17 mm regn i Bryssel och bli 18 grader. Om idag var en bra dag för vandring så är det en bra dag för att simma inomhus imorgon.