För skojs skull - Svett är det nya svarta

Mellandagsmys
Jag älskar de här dagarna när julen är slut men vardagen ännu inte har börjat. Vi har en hel vecka i Stockholm innan vi åker igen, och det finns absolut inget vi måste göra. Vi glider runt här hemma och gör vad helst vi känner för, när vi känner för det.  
 
Lite planer finns det i alla fall.  Jag tänker maxa tre saker den här veckan:
 
Natur 
 
Skidåkning,  promenader och lugna löppass för att tanka frisk luft och dagsljus inför tråkiga januari och februari. Allra roligast ska det bli med ett litet äventyr på Sörmlandsleden i helgen!
 
Kultur 
 
Det kanske bara är jag men jul och kultur hänger ihop! Kanske är det de långa mörka kvällarna som lämpar sig extra bra för bio-mys? Vissa föreställningar hör julen till och är en del av traditionen (vi har redan hunnit med Nötknäckaren på Operan och den fantastiska julkonserten med Romeo och Julia-kören på Dramaten) och andra tillkommer. I veckan har vi biljetter både för teatern och bio - och jag har en hel hög med julklappsböcker att sätta tänderna i! Träning är trots allt bara en liten pusselbit när det gäller hälsa. 
 
Skönt häng med vänner
 
Mina helger i Stockholm brukar vara fullspäckade men hur mycket jag än planerar hinner jag aldrig hänga så mycketjag vill med mina kompisar i Stockholm. Då är mellandagarna perfekta för att ta igen förlorad tid - bara i morgon har jag bokat in en brunch, en lunch och en middag! Helst ska hänget kombineras med ovanstående (eller mat,  det är också viktigt!) för en perfekt upplevelse. 
Sörmlandsleden vid den här tiden förra året. 
#1 - Anna (orka mera)

Brunch, lunch och middag! Låter som ljuv musik i mina öron! Njut av mellandagslyxen!

#2 - Mari

Åh, brunh, lunch och middag med vänner. På samma dag, låter underbart =)

Svar: Jag bytte brunchen mot en promenad plus fika, det gick bra det med!
Kari

#3 - Nina

Mellandagar i min smak!
Fortsätt carpe diem:a ;)

#4 - Mari

SV. Inget dåligt byte =)