För skojs skull - Svett är det nya svarta

The drugs don't work
Jag skall få besök i helgen och försöker nu komprimera ihop träningveckan på fem dagar. Kanske var det lite därför som dagens simpass inte gick så bra. Jag simmade det första intervallpasset jag någonsin simmat, i samma fart som för ett år sedan men hur gärna jag än ville så orkade jag inte igenom hela passet utan fick lägga in fusk-vila.
 
Alltså var jag lite småsur när jag kom i duschrummet efter passet. Jag fipplade med klockan för att kolla om jag verkligen varit så långsam som jag trodde när jag helt plötsligt kom på mig själv med att nynna för mig själv:
 
"And the drugs don't work and I know I will see your face again"
 
trallade jag för mig själv.
 
Jag brukar aldrig sjunga i duschen och om jag göra det så det knappast den sången jag skulle sjunga. Men ändå hör jag en liten röst i mitt huvud.
 
När jag tittar upp inser jag att det faktiskt inte är jag som sjunger. Det är gemensamma duschar i Belgien och just då var det bara jag ocn en man där. Han simmar ganska mycket och vi brukar halvnicka åt varandra så där som man gör när man känner igen varandra men inte vill hälsa.
 
Och nu står han där och sjunger helt obekymrat i duschen. Han ser att jag tittar och ler lite generat men sjunger vidare. Sången blandas med ljudet från duscharna och i mitt huvud sjunger jag lika mycket som honom.
 
Hela vägen hem nynnar jag för mig själv och allt det sura är borta. Det är ok att det inte går så snabbt just nu. Just nu är det bara fantastiskt roligt att axeln håller för ett intervallpass och att jag har fått tillbaka  oomphet i mitt simtag. Farten finns där någonstans och den kommer tillbaka så länge jag ser till att simglädjen finns kvar.
#1 - Carolin Arvidson

Helt rätt tänkt! Och skönt att surheten släppte! Det är ju bättre att avsluta med en positiv känsla även om man fortfarande är lite missnöjd med själva resultatet! :)

Svar: Jag undrar om man kan boka in honom, så att han kan stå där och sjunga för mig efter alla mina intervallpass? Jag har gnolat på den låten hela kvällen medan jag gjort min tråkiga sjukgymnastik.
Kari

#2 - Linda

Gemensamma duschar?! Och så säger de att Sverige är ett frigjort land...

Svar: Det handlar inte om att de är frigjorda utan om att de är äckliga. Man duschar och tvättar sig iklädd baddräkt här. Resultatet är att jag permanent luktar klor och hur det påverkar bassängen vill jag inte veta.
Kari