För skojs skull - Svett är det nya svarta

I jiggle, therefore I am
Sport England har precis släppt en film för att uppmuntra kvinnor att träna. Deras forskning visar att kvinnor ofta låter bli att träna eftersom de inte gillar sina kroppar - de är inte bekväma med att byta om inför andra, visa upp kroppen i baddräkt eller att springa med allt hoppande och dallrande det innebär för de allra flesta av oss. 
 
Jag vet inte så mycket om Sport England men jag gillar det jag sett hittills. De har inte bara satt tummen på ett viktigt problem, de har också förstått att filmer på size zero kvinnor med nypudrade kinder och retuscherade lår inte kommer att göra något bättre. 
 
Så de här gjort den här filmen. 
 
 
Se filmen, den fullkomligen andas energi och träningsglädje! Det spelar ingen roll om du har youtube-bantning som nyårslöfte eller om du hatar träningspropaganda, den här filmen är värt det. 
 
Och bara i fall att någon fortfarande är skeptisk, lånar jag två bilder också. 
 
Det här är min målbild när jag tränar. Så här vill jag känna mig, och så här vill jag se ut: 
 
 
Och så klart en om simning också:
 
 
Om du vill veta mer om tänket och forskningen bakom kampanjen finns det en bra radiointervju här: http://www.bbc.co.uk/podcasts/series/whnews. Scrolla ned till #thisgirlcan - intervjun ligger uppe till mitten på februari.
#1 - Charlotta Sofia springer o trimmar

Men pepp! Rörelseglädje är för alla och en hälsosam kropp behöver inte se ut på ETT sätt. Gillar massor!

Svar: Jag gillar att den är så ärlig också. Inget av det där om att "kvinnor svettas inte, de glänser" (ironiskt eller inte). Jag svettas som en gris och det är helt ok!
Kari

#2 - Miranda

Grym inspiration! 👍💪