För skojs skull - Svett är det nya svarta

Mot nya mål
Idag var det sista dagen på Gotland. Det blev inte lika mycket bad och träning som jag tänkt mig men väl lika vackert som det alltid är. Gotland är speciellt helt enkelt.  
 
Det blev bara en vecka den här gången men jag hoppas på mer tid här framöver. Vi har lite spontant lagt ett bud på ett underbart fint ruckel med grisrosa kök nära mina föräldrars stuga och blir det vårt ska jag vara där och slipa köksluckor hela nästa sommar. 
 
Men även om Gotlandssemestern är slut så finns det många långa semesterdagar kvar. Jag ska möta Torkel på Arlanda  (han har sprungit tävling i Skottland medan jag slappat på Gotland) och sen bär det av till Dalarna för att springa Vasaloppsbanan. Visserligen ska vi springa den över två dagar men just nu känns det oöverstigligt långt ändå. Jag kan räkna årets långpass på den ena handens fingrar och att springa 47 + 43 kilometer på två dagar är eventuellt omöjligt.
 
Fast mest oroar jag mig för att jag ska springa så långsamt att jag missar middagen. Tänk vad hemskt! Att springa nästan fem mil och sen inte få någon mat!
 
Torkel har lovat att fixa hämtpizza om det krisar - för sin egen säkerhets skull. 
#1 - Rund är också en form!

Säg till om du vill att någon ser till stugan (och betalar hyra för besväret)... Hehe! ;-)
Roligt att projekt sådär. Hoppas ni får köpa det. :-)

Kram M

Svar: Det kom en man med mockaskor, tvinnad mustasch, safarijeep och massvis med pengar så tyvärr blev det inget ruckel. Faran är över för den här gången.
Kari

#2 - Sanna

Ett ruckel, så spännande!!

Svar: Det kom en man med mockaskor, tvinnad mustasch, safarijeep och massvis med pengar så tyvärr blev det inget ruckel. Faran är över för den här gången.
Kari