För skojs skull - Svett är det nya svarta

Post-Dover blues
Allt det vanliga känns ovanligt, jobbet var snudd på overkligt och det var ännu konstigare att ta cykeln till Delhaize för att handla mat efteråt. Ingen simhall, ingen stress. 
 
Istället går jag hemma och pysslar med tomaterna, lagar go-mat åt Torkel som ställt upp så mycket de senaste månaderna (och som fortfarande dras med min helveteshosta.
 
Jag har inte tränat på riktigt sedan i onsdag vilket förmodligen är någon sorts rekord. Jag trodde att jag aldrig skulle vilja simma igen men har redan kommit på mig själv med att sakna känslan av vattnet runt axlarna. Jag googlar lite grann och skickar länkar till Torkel. Gibraltar Sund, säger jag, är det är en bra eller en dålig ide? Det är en ide, svarar Torkel 
 
Men först skall jag ha sommarlov och bara ta tagen som den kommer. Planen med simningen är att bara simma lustfyllt öppetvatten under sommaren (jag har redan planerat in åtminstone sex olika vattendrag!), satsa på att få tillbaka farten i höst och sedan se vart lusten tar mig. 
 
Och så skall jag plocka fram min inre löpare igen, trycka ned energin och farten i benen och ta sikte på sommarens löparmål.
 
Först ut står en löparhelg i Dalarna (Siljan!) där målet är att springa 90 km utan att gå sönder och träffa Löpar-Linda på köpet. 
 
Sen skall jag köra Ångaloppet swimrun där Sanna utgör andra halvan av Muscles from Brussels innan jag drar till fjälls och springer BAMM med Torkel. 
 
Men först av allt skall jag gå och lägga mig, tidigt, och läsa en bok om mikro-äventyr. Det känns som en bra motpol mot förra veckan. Jag återkommer med recension och - förhoppningsvis - inspiration.
 
 
#1 - Märta

"Det är en ide", vilket diplomatiskt svar :-)

#2 - Katrin -Katrins äventyr

Bok om microäventyr....hojta till om den var bra och värd att läsa. Då gärna med titel såklart :) Tack tack!

Svar: Jag återkommer. Micro-äventyr är ju världens bästa idé!
Kari