För skojs skull - Svett är det nya svarta

Fel sorts långpass
Det blev ingen qualifier idag. Vi bor på en halvö och på den ena sidan blåste det och gick höga vågor och på den andra sidan var det för varmt i vattnet.  Inte på något sätt obehagligt varmt utan bara för varmt för att det skulle räknas.  16.5 grader för att vara exakt.
 
Jag simmade en timme ändå, i det lugna och varma vattnet, och det gick alldeles utmärkt.  Sen sprang vi en runda som vi hittade på en turistkarta. 
 
Vi sprang så klart vilse och det blev 20 kilometer på sandstrand och dammiga asfaltsvägar, bland saltfält och varma källor. Fint som snus.
 
Imorgon blir det ett nytt försök till långsim - prognosen visar på kallare vatten och plan b är att mäta på ett bättre ställe.
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Mia

Att leta efter kallt vatten. längta efter det. vilja ha det. JÄTTEKONSTIGT!

Svar: Det är lite grann som att leta efter en backe att springa uppför!
Kari

#2 - Sara i Åre

det ser härligt ut även om jag fnissade lite åt att din önskan att få kallare vatten kan te sig lite underligt för någon som inte vet vad du ska göra!

Svar: Det värsta är när jag kommer till en varm skön bit vatten och kommer på mig själv med att sakta ner. Och sen minns jag och får dåligt samvete. ..
Kari

#3 - Carolin

Vad surt, men tur ändå att du tänkte om så du hinner med fler försök nu!!

#4 - Johanna

Åh vad ni är fina! Känns som att jag vill komma och hälsa på er typ nu!

Svar: Ja, kom! Det är superfint här och imorgon åker vi till bergen och springer långpass!
Kari

#5 - Johanna

Jag tror dig! Men jag jobbar ju... :( Men jag kommer nästan till Belgien nästa vecka :) Holland räknas väl som nästgårds ;)