För skojs skull - Svett är det nya svarta

Det är inte farten som avgör, det är bhn
Jag hade egentligen inte tänkt springa så mycket här.  Bergen i England ligger kvar i benen och löpningen sedan dess har varit mest återhämtningsjoggar.  Men det gick så klart inte att stå emot. 
 
Det gick inte att efteranmäla sig så jag fick knåpa ihop en egen runda på första bästa berg, som lämpligt nog fanns 500 meter från vår airbnb lägenhet.  
 
Efter löpskolning längs med sjön visade sig rundan visade sig bestå mestadels av gåbackar. Den första backen var 5 km lång varav jag sprang ungefär 200 meter.  Men,  som jag så ofta konstaterat,  det är inte farten som avgör om du springer eller promenerar,  det är vilken typ av bh du har på dig.  Och jag hade definitivt en sportbh. 
 
 
Hur gör man för att ta kort så backarna ser ut som backar? Det skulle jag gärna lära mig. 
 
Klockan gick praktiskt nog över till att visa höjdmeter per timme snarare än fart. Jag gillar. Vem behöver veta att de rör sig i 17 minuter per kilometer liksom? 
 
 
 Egentligen var det bara backen som gjorde att det blev en bergstur eftersom hela rundan gick i en skog och det inte fanns någon utsikt alls. Lite synd, det går ju ganska lång tid mellan alp-rundorna men helt ok ändå eftersom stigen blev riktigt fin när jag väl kommit upp på kammen  (om det fortfarande heter kamm när man är i en skog).
 
 
Sedan trodde jag att det skulle vara en bra idé att simma min snabba kilometer direkt efteråt. Det var det inte. Det blev varken bra,  snabbt eller en kilometer.  Jag gav upp efter 433 meter och åt glass istället. 
#1 - Märta

Att kunna revidera sin plan är en styrka. Särskilt om det handlar om att revidera den till fika.

#2 - stina k

Haha det är bhn som avgör, klockrent! Vilken ljuvlig stig :)