För skojs skull - Svett är det nya svarta

Evian-vatten
Det tog ca tre minuter för mig att hitta tillbaka till simglädjen när jag väl kommit över chocken från det kalla vattnet. 
 
Lac d'Annecy är Europas renaste sjö och att simma i den känns som att simma i Evian mineralvatten. Med isbitar i,  eftersom den består av smältvatten från alperna. 
 
Torkel ska springa ultra i samma alper imorgon och jag hoppas att det inte är alltför mycket snö kvar däruppe.  Det är andra försöket på den här tävlingen - vi skulle ha startat båda två 2013  (jag skulle gå 10 km, han skulle springa 86 km) men då vart det inställt på grund av för mycket snö. 
 
Jag simmade den gången också men klarade bara 10 minuter trots våtdräkt. 
 
Annecy är klart värt ett återbesök.  Bortsett från sjön och alperna så finns det en charmig gammal stadskärna att upptäcka och jag har både minnen och souvenirer från en fenomenal loppis vi hittade sist. 
 
 
Farten finns fortfarande inte där även om lusten snabbt kom tillbaka.  Arbetshypotesen nu är att jag simmar långsamt bara för att jag inte tar i.  Det är svårt att hålla koll på farten i vattnet och om man är naturligt slö som jag så är det lätt att hamna i en behaglig lunk där man mest ligger och flyter.  Jag ska testa att simma en snabb kilometer i morgon bara för att se vad som händer. 
#1 - Katrin -Katrins äventyr

Åh, lyckos dig är där!! Är en av dom vackraste platserna jag besökt. Som du skriver, väl värt ett nytt besök. Ha en härlig helg!