För skojs skull - Svett är det nya svarta

Dynamiska dödsövningar
Det är fortfarande strålande solsken och underbara sensommardagar i Bryssel så jag passade träna styrka på lunchen igen. Snart kommer Sunkparken att göra skäl för sitt namn så det gäller att passa på.
 
Jag fick ju lite ny inspiration för min styrketräning och testade två av mina nya övningar för första gången idag.
 
Den ena var en slags burpee som länge (fram tills jag provade den) var en favorit eftersom det var en burpee UTAN armhävningar. Jag trodde i min enfald att det därför skulle vara en burpee som jag kunde göra. Man skulle göra det vanliga upphoppet, ned och sedan ut i planka och sedan blev det så komplicerat att jag inte ens kan förklara.
Den andra övningen var ännu värre, och det säger jag inte bara för att det var en massa armhävningar och plankor och sidoförflyttning och liggande rodd - allt på en gång.
 
Om jag någonsin återhämtar mig så skall jag be Torkel dokumentera eländet nästa gång jag gör det. Det kan bli mitt legacy för eftervärlden och bevis på att jag faktiskt gjorde övningarna, hur otroligt det än verkar.
 
Sedan dess har jag segat mig igenom ett möte där jag misslyckades kapitalt med att ta anteckningar eftersom jag knappt kunde lyfta armarna. Om någon klagar tänker jag hänvisa till forskning om att anställda som tränar är mer produktiva i långa loppet. För jag känner mig verkligen inte produktiv nu.
Sommaren har börjat naggas i kanten i Belgien också.
#1 - Katta / Move it Mama

Burpees alltså, de har verkligen tusen olika sätt att plåga en på!