För skojs skull - Svett är det nya svarta

Ingen kan stoppa mig nu!
Jag kan inte komma ihåg när jag sist längtade så mycket efter en semester som den här. Jag har varit på bra humör hela dagen bara för att jag vet att jag kommer att vakna i England i morgon bitti och sen kliva på tåget mot Keswick och the Lake District.
 
Jag log hela vägen till jobbet (trots att jag var tvungen att gå pga har inte orkat fixa min cykelpunktering), var trevlig mot alla på jobbet trots att jag var tvungen att hoppa över lunchen igen och tappade inte ens humöret på Bryssels flygplats.
 
Speciellt det sista säger en hel del eftersom jag först köade en timme i parkeringshuset, sedan 20 minuter till i tältet som fungerar som tillfällig avgångshall och sedan 20 minuter till för den ordinarie säkerhetskontrollen.
 
Jag är bara ett hop skip and a jump från bergslöpning och då kan inget förstöra mitt humör. Bortsett från att jag tränat urdåligt och att det snöar i England att förutsättningarna för årets Great Lakeland 3 Day mycket bättre än förra året.
  • • Jag har inte glömt mina tights hemma.
  • • Jag har lärt mig att göra orienteringsknutar på skorna och behöver inte be Torkel om hjälp.
  • • Min kompis Zandra har lovat att hålla mig sällskap hela tävlingen och hon kan till och med orientera.
Väderleksrapporten ser inte ett dugg bättre ut än för några dagar sedan och det kommer att bli frostiga nätter och snöslaskiga dagar. Det bryr mig inte ett dugg. Jag har tio dagar med den finaste fin-löpningen framför mig (spelar ingen roll om jag är i så dålig form att jag måste gå allt – är det fin-löpning så är det).
 
Det fungerar inte att lägga upp bilder här men ni kan föreställa er vackra vyer över berg och sjöar i England - eller en kilometerlång kö genom tre våningsplan i ett parkeringshus i Belgien om ni är mer lagda åt det hållet. Jag kunde inte riktigt välja mellan dem. 
#1 - Rund är också en form!

Härlig känsla! Hoppas du får en fantastisk vistelse! :-)