För skojs skull - Svett är det nya svarta

Våfflor!
Stockholm fortsätter att leverera - hur skall jag kunna åka tillbaka till Bryssel i morgon när det är så här fint hemma?
 
Skogen må vara isig men vem kan stå emot det här vädret? Jag hade dessutom snappat upp via Facebook att Skogsluffarnas OK hade cafe i sin klubbstuga så då fanns det inget som hade kunnat stoppa mig från att dra på mig skorna och sätta kurs mot skogen. 
 
Löpningen kändes bättre än på länge (det kan eventuellt ha hängt samman med att jag var tvungen att gå i alla isiga backar). Jag har släppt en hel del på kraven om att springa ett visst antal kilometer och det var riktigt skönt att bara springa för att solen sken, benen kändes bra och livet var härligt.
 
Det är så löpning skall kännas - nu skall jag bara hitta en balans mellan den känslan och en veckodistans som kan förbereda mig för Gröna bandet. 
Cafeet i Brotorpsstugan.
#1 - Åsa

Åh, så härligt det ser ut! Förstår att det blir trist att åka tillbaka igen. Vi har verkligen haft underbart väder en tid! (Även i Göteborg!)

#2 - bureborn

Vilka fantastiska dagar du haft i Stockholm! Jag är glad att huvudstaden hade vett att bjuda på bästvädret när finfrämmandet gjorde hembesök.

#3 - Märta

Härligt att hitta den där känslan i löpningen! Men även om man gärna vill att alla pass ska vara sådär förstår man ju att det är tvunget att få ihop X antal kilometer innan Gröna bandet.

Jag vill förresten också hitta springställen där man kan våffelfika i en stuga. Hrmpf.