För skojs skull - Svett är det nya svarta

Lagad
Laga mig, sade jag till Naprapat-Mats, och sen gjorde han det. Det är ett skäl till att jag gått hos honom ett par år. Ett annat skäl är att jag aldrig får träningsförbud och ytterligare ett skäl är att han alltid ställer upp och bokar in mig när jag är i Stockholm, vare sig kliniken har öppet eller inte. 
 
Det visade sig att min egen-ställda diagnos var helt rätt. Mitt bäcken hade vridit sig så att det ena benet var en hel centimeter längre än det andra. Det är nu korrigerat och smärtan är försvann inom några timmar. Jag skall tillbaka på måndag morgon för en sista genomkörare och sen är bara att köra på. 
 
Lärdomen blir att jag verkligen behöver styrketräningen. Jag skippade inte många pass innan förfallet tog vid och höften lade av den här gången.
 
Så nu skall jag inte bara springa 1350 km i fjällen, jag skall också styrketräna tre pass i veckan medan jag gör det. Mmmm, jag kan riktigt föreställa mig hur motiverad jag kommer att vara till att slänga mig ned i geggan för att göra plankan efter 35 kilometers löpning i regn! Lite tåhävningar efter alla höjdmeter? Bring it on! Eller varför inte lite upphopp för att mjuka upp stela ben?
 
De sista dagarna i här i Stockholm blir det simning och vattenlöpning, sommaren är för fin (och höften ännu för skör) för att göra något annat. 
 
Idag blev det en lycklig timme tillbringad i gränslandet mellan bad och simning, innan vi träffade några kompisar för en picknick i Hagaparken precis när solen tittade fram mellan åskskurarna. 
Vädret pendlade mellan sol och ösregn. Båda bilderna är tagna i färg...
#1 - Sara i Åre

upphoppen låter värst!! i övrigt tror jag att allt kommer gå galant!

#2 - Märta

Vad bra att du har hittat en så bra naprapat! Det finns ju inte att du skulle tillåtas gå sönder såhär precis innan Gröna bandet.

Svar: Det är så sjukt irriterande efter att jag hållit mig hel hela året, och trappad ned precis som man ska, och så händer det här! Jag har inte sprungit på tio dagar nu men blev ändå lite öm när jag gick en promenad tidigare idag.
Kari