För skojs skull - Svett är det nya svarta

Hoppas hoppas hoppas
Idag skall jag tillbaka till kiropraktorn för att kolla ryggen igen. Jag hoppas hoppas hoppas på att få klartecken på att börja springa igen.
 
Min tumregel är att jag inte skall ha känt av ryggen alls - inga spänningar, ingen liten värk när jag böjer mig, I-N-G-E-N-T-I-N-G - i 24 timmar innan jag får testa att springa och där är jag inte riktigt än. Men kiropraktorn kanske är mer flexibel? 
 
Jag har inte sprungit en meter på två och en halv vecka nu och förbannar min influensa mer än någonsin, trots att jag är frisk från den i alla fall.
 
Det känns så sjukt orättvist att få ont i ryggen av att ha haft influensa! Det är ju dubbelbestraffning. 
 
Samtidigt tänker jag att det också finns något positivt i att inte ha fått ont i ryggen av mitt vanliga liv, eller av att ha trappat upp löpningen. Då hade det ju inte funnits något hopp för Gröna Bandet. Nu gäller det bara att hålla sig borta från bacillusker de närmsta fyra månaderna. 
 
Och så gäller det att komma igång med löpningen igen. Vattenlöpning och promenader i all ära, det är löpning jag skall hålla på med och det är det jag VILL hålla på med. 
 
Något som också är spännande idag är att jag skall träffa min PT för det första riktiga träningspasset. Stay tuned för att veta vad jag retade mig på den här gången. 
#1 - Mari

Hoppas hoppas hoppas att du kan hoppa ner i löparskorna igen snart =)

#2 - Mari

Hoppas hoppas hoppas att du kan hoppa ner i löparskorna igen snart =)

#3 - Märta

Håller tummarna! Förmodligen var det all sofftid du fick ont i ryggen av under influensaveckan - inte av löpningen som ryggen uppenbarligen har klarat av bra under lång tid innan influensan.

#4 - Åsa

Väntar ivrigt på update. Hur gick det? Vad fick du för besked? Ett tips: Om kiropraktorn säger nej, då säger förmodligen sjukgymnasten ja. ;)
Och hur gick det med PT-träningen?

Svar: Jag har fått klartecken och står med löparskorna på kontoret och velar. Det känns nervöst det här!
Kari