För skojs skull - Svett är det nya svarta

Eventuellt är det jag själv som inte fungerar så bra
Jag älskar att jag börjat transportlöpa till och från jobbet men det betyder inte att det alltid är en dans på rosor. Tvärtom finns den en hel radda saker som fungerat mindre bra: 
  • Jag har glömt vitala delar av jobb-outfiten (allra värst var när jag glömde linnet som skulle bäras under den v-ringade klänningen) eller för den delen packat ned trasiga strumpbyxor. 
  • Jag har optimistiskt valt korta tights på morgonen bara för att kliva ut genom dörren och upptäcka att det är höstens kallaste dag.
  • Jag har sölat på morgonen och blivit tvungen att rusa genom korridorerna (lite typiskt med tanke på att jag springer så himla långsamt annars) för att hinna i tid till ett morgon-möte, där jag sedan låtsats som om jag matchat mina klumpliga och leriga Hoka-skor med jobb-klänningen med flit. En gång hade jag samma skor på en mottagning på svenska ambassaden och undrar fortfarande om den komplimang jag då fick om mina skor var ironisk.
  • Jag har använt min svettiga rosa-lila-neongula löparryggsäck som handväska på VIKTIGA möten med VIKTIGA personer.
  • Jag har misslyckats med att planera in mellanmål och smygätit godis som tillhörde mina kollegor i ren och skär desperation. Jag blev förlåten efteråt - det var ju faktiskt kris.
Sen har jag också lärt mig att det mesta går att lösa bara man är lite kreativ. Hittills har jag packat ned två baguetter, 11 muffins och en hyacint i kruka i min lilla ryggsäck...
 
#1 - Trail & Inspiration

Haha! Klart att sko-komplimangen var en RIKTIG komplimang. Väl? Inget annat vore logiskt för oss löpare! :-)