För skojs skull - Svett är det nya svarta

Kulturskillnader
Idag kom den allra första frosten till Bryssel! Det var en minus grad och sol i morse. Jag trivs när det är kallt - luften känns lättare att andas och jag får sådan härlig energi av kylan. Det är helt klart värt att tvättberget växer lite snabbare och att jag blir så det tvärkall så snart jag slutar springa. Däremot är det väldigt tydligt att det är många som inte tycker som jag. I morse såg jag åtminstone två balaklavor, ett par bylsiga halsdukar och en täckjacka på andra löpare. Man undrar ju lite vad de gör när det är kallt på riktigt...
#1 - Märta

Springa i täckjacka låter ganska osmidigt.

Svar: För att inte prata om tvättberget efteråt. Men allra mest förvånas jag över meterlånga fladdrande stickade halsdukar.
Kari Gardelin

#2 - Trail & Inspiration

En (!) minus och täckjacka. Herregud, jag hade svettats ihjäl... (Om de inte var helt nakna under jackan då, eventuellt). Haha!

#3 - Linnea

Här i Stockholm har jag ännu inte tagit till vinterjackan. Det har ju nätt och jämnt gått under nollan som kallast! Om dunjackan åker på då har en ju inget mer att ta på sig när det är -20!

Svar: Samma här - jag har tagit på mig vinterjackan av gammal vana ett par gånger men blivit tvungen att öppna dragkedjan och lossa på halsduken för att inte börja svettas...
Kari Gardelin