För skojs skull - Svett är det nya svarta

Fem saker ni inte visste om mig
  •  Min favoritsmak på energybars är Swebars Päronglass och hallon/lakrits. De smakar som godis, på ett bra sätt. Däremot tycker jag att Clifbars ger bättre energi.
  • På högstadiet var jag på gränsen till att få en tvåa i gympa. 
  • Jag har aldrig gjort en chins, inte ens med assistans.
  • Min bästa placering på tävling var när jag fick brons i distriksmästerskapet i kulstötning någon gång på högstadiet. Det var också sista gången jag stötte en kula. 
  • Min första löpartävling var 15 km på Lidingöloppet när jag var 28 år gammal. Sen dröjde det tre år till innan nästa tävling som var Skövde Ultrafestival där jag sprang  43 varv runt Skövde stadspark, bara för att bevisa för Torkel att jag kunde. Det blev drygt 45 kilometer på sex timmar. 
 
#1 - Madelene

En gemensam nämnare, fast med en liten skillnad. Jag fick en 2 i gympa av en galen idrottslärare en termin. Alla övriga år hade jag trea eller fyra. Konstigt att sådana saker finns kvar i minnet :)

#2 - Cecilia

Roligt att få veta små detaljer om dig :) Här har jag aldrig kommit högre upp än en 2:a i gympan haha vi sprang och gömde oss när det var dax för att springa slingan (satt och åt godis i en buske i stället :)

Svar: Jag hade ganska bestämda åsikter om vikten av att spela fotboll... Sen gick det bättre på gymnasiet när vi hade en lärare som tyckte det var viktigare att vi rörde på oss än att vi gjorde någon specifik sport.
Kari Gardelin

#3 - Nina

Kul med lite kuriosa om dej :)
Glad Påsk!