För skojs skull - Svett är det nya svarta

Våren!
Medan jag har legat på soffan med foten i högläge så har det blivit vår i Bryssel. Inte bara lite knoppar på träden utan syrener, och magnolia och hela faderullan.
Jag har löpförbud veckan ut åtminstone men den här årstiden går ju inte att motstå så jag rafsade åt mig träningsväskan som legat på kontoret i snart två veckor med siktet inställt på Sunkparken.
Jag har bara kört ett, ganska begränsat styrkepass, sedan jag stukade foten (det finns inte så många övningar som funkar om man inte kan röra foten) men jag var fast besluten att göra alla tänkbara varianter av att ligga på rygg och försiktigt vifta med benen. Det är ju tanken som räknas.
Men som ordspråket lyder får den som rafsar tag i gamla träningspåsar får sällan svettas. I omklädningsrummet kunde jag plocka fram en grön klänning och ett par gråa strumpbyxor och inte ett endaste träningsplagg.
Istället för en träningspåse hade jag rafsat åt mig en påse med ombyte som jag skulle ha efter löparhelgen i Cornwall.
Jag hobblade ett varv runt kvarteret istället och tyckte lite extra synd om mig själv som inte får springa när det är så här fint ute.
#1 - Mia

Lider med dig Kari och hoppas det ordnar till sig nu. Och vilka fluffiga blommor att njuta. Här i Götet knoppas körsbärsträden i alla fall.

Svar: Idag lyckades jag styrketräna under fluffet i alla fall så då kändes allt bättre.
Kari Gardelin

#2 - Åsa

Surt! Men det går väl ändå åt rätt håll? Både med våren och skadan.
Sofia Hedström springer för övrigt alltid i klänning... Jag bara säger...

Svar: Jag siktar på att springa på måndag! Kanske lite optimistiskt men jag behöver ha ett mål i sikte...
Kari Gardelin