För skojs skull - Svett är det nya svarta

Nedräkning
Igår tog jag sju-planet till Bryssel för sista gången och redan nu har jag bara 18 arbetsdagar kvar på mitt jobb. Det innebär tre helger, vilket är samma sak som tre simpass i bassängen i Ixelles, där det inte finns någon snabbana och den ena kortsida är avspärrad med rep så att det inte går att sparka ifrån i vändningen. 
 
Jag räknar också med att hinna med fyra besök i Sunkparken, två långpass i bokskogen i Foret de Soignes och kanske ett besök på löparbanan här i närheten. 
 
Dessutom lär det bli otaliga luncher, middagar och samtal med vänner och kollegor som jag inte kommer att träffa på länge - även om nästan lika många har sagt att de kommer att hälsa på i Stockholm. 
 
Det är mycket som varit bra i Bryssel men just nu känner jag inte det minsta vemod inför att flytta härifrån, jag längtar bara hem till mitt nya liv. Jag träffade mina nya kollegor förra veckan och fick ett bra intryck. Det skall bli superroligt (och lite läskigt) med nya utmaningar på jobbet efter att ha varit i sex år på min nuvarande arbetsplats där jag kan allt ut och in. 
I år blir det höst i Nackareservatet istället för Foret de Soignes. 
#1 - Katrin

Sååååå glad att du flyttar hem! Nedräkning påbörjad!

Svar: Jag längtar!!!
Kari Gardelin