För skojs skull - Svett är det nya svarta

På väg mot BAMM
Det är ju BAMM strax, nu på fredag till och med. Det var meningen att vi skulle komma tillbaka och ta revansch på fjällen efter vår ganska tveksamma insats för två år sedan men vi har tränat dåligt i år så vi har lagt ned den planen.
Jag sprang visserligen 30 km på mitt sista långpass (vilket är ungefär vad vi räknar med att göra per dag på BAMM) men fick ihop knappa 150 höjdmeter jämfört med de 2000 som banprofilen visar att vi skall springa. Gotland har sina begränsningar trots allt.
Istället är målet att vi skall komma i mål medan målfotografen fortfarande finns på plats. Det lyckades vi nämligen inte med sist. När vi kom i mål hade typ alla gått hem, de utlovade hamburgarna var slut och det fanns inget varmvatten kvar. Med tanke på formen hänger det här målen helt och hållet på att Torkel har förbättrat sina orienteringskunskaper så att vi slipper springa runt som yra höns hela dagen.
Förra gången sammanfattade jag tävlingen med att det var för lite löpning och för mycket dödsångest. Löpningen kommer jag inte att öka i år men jag hoppas minska dödsångesten i alla fall. Då var det på snöfälten jag trodde att jag skulle dö (vi hoppade över en AVGRUNDSDJUP SPRICKA) så Torkel har dubbat mina Hoka så att jag skall slippa halka åtminstone.
Sist men inte minst har jag köpt åtta snickers och kolhydratladdar genom att äta upp dem redan nu. Jag är så redo som jag kan bli. 
#1 - Trail & Inspiration

Hoppa över sprickor??! Låter inte som något för mig. För rysningar bara jag hör det... ;-O
Men stort lycka till och håller tummarna för mindre dödsångest. :-)

Svar: Det var den som syns i framkanten på den översta bilden. Omvägen hade varit VÄLDIGT lång och det fanns spår efter andra som hoppat före och överlevt men det är inget jag vill göra om.
Kari Gardelin

#2 - Märta

Att undvika dödsångest låter som en bra målsättning tycker jag.

Svar: Det är oklart hur realistiskt det är. Men snörapporten verkar bra!
Kari Gardelin

#3 - Katrin

Älskar dina inlägg. Och din uppladdning!

Svar: Snickers funkar alltid!
Kari Gardelin

#4 - Madelene

Inte avundsjuk på orienteringen men på resten av äventyret :). Lycka till!

Svar: Torkel får sköta den. Jag är ansvarig för att titta på utsikten och utbrista "titta, vad fint" minst 20 gånger per dag och då hinner man inte orientera.
Kari Gardelin