För skojs skull - Svett är det nya svarta

Två dagar i Abisko
Idag åker vi hem till Stockholm och vårt lilla skruttiga hus (och min kajak!) efter ett par väldigt fina dagar i Abisko - vi bott bekvämt på fjällstationen, fyllt på kalorier med en fantastisk trerätters middag varje kväll och haft fjällen precis runt knuten. Det har varit lagom för mina trötta ben.
 
Abisko är en perfekt utgångsplats om man är nybörjare på det här med fjäll eller reser med barn. Det finns mycket att göra nära fjällstationen och tack vare linbanan kan alla komma upp på kalfjället. Det finns till och med stigar runt fjällstationen som är anpassade för barnvagn och rullstolar. 
 
Hade vi varit någon annanstans hade jag förmodligen inte kommit ur sängen överhuvudtaget men ingen träningsvärk i världen hade kunnat stoppa mig från att ta mig ut i den här omgivningen. 
#1 - Miss Baby Peaches

Wow! Vilka bilder, vilket ställe!

#2 - Sara

jag höll utkik efter dig där i abisko, men såg dig inte!

Svar: Jag med! Men vi verkar ju vara bra på att planera in samma semestrar så vi lär ju springa på varandra förr eller senare.
Kari Gardelin

#3 - Katrin

Älskade vackra Abisko!

Svar: Så vackert! Och roligt att se att det fanns så mycket lättillgängligt för alla, det kan ju vara en hög tröskel till friluftslivet annars.
Kari Gardelin

#4 - Nina

Abisko var bättre än jag trott och vill tillbaka för att stanna länge :)

Svar: Det var verkligen en mysig fjällstation, trots att det är så stort och populärt. Kebnekaise däremot är något helt annat.
Kari Gardelin

#5 - Zandra

Ert hus är väl inte skrutigt!!

Svar: Lite skruttigt är det allt! Än så länge.
Kari Gardelin

#6 - Madelene

Vackert! Jag måste köra en repris eftersom vi aldrig kom upp på Noulja när vi var där i början av sommaren. Matförgiftning :(