För skojs skull - Svett är det nya svarta

Hus vs träning 10-0
Det sägs att det bästa sättet att förstöra ett äktenskap är att renovera ett hus tillsammans och jag kan konstatera att renovering har exakt samma effekt på träning. Och alldeles extra mycket på en träningsblogg.
 
Det finns inte så mycket att skriva om just nu förutom att vi med hjälp av min föräldrar har renoverat ett sovrum, satt upp fem bokhyllor, slipat, oljt och vaxat fyra sängbord, satt upp två speglar, bytt ett innertak, oljat en ytterdörr, målat två uppsättningar dörrkarmar, fyra uppsättningar fönsterkarmar och ett fönsterbräde, organiserat en städskrubb, skruvat ihop tre och en halv stycken Ikea-möbler, hängt upp en garden samt besökt återvinningscentralen tre gånger. Och det var bara den gångna helgen. 
 
Den stora frågan är egentligen - kommer jag någonsin att börja träna igen? Eller kommer jag att lägga all min fritid de närmsta åren på att välja mellan olika nyaser av vitt? 
 
Det återstår att se men bara i fall att så har vi i alla fall jul-kittat gymmet. 
#1 - Mia

Jag är glad att vi köpt (nästan) renoveringsfritt (tror vi...). Vi har liksom fullt sjå och hålla familjen på fötter ändå :D Samtidigt så tycker jag att man ska låta saker ha sin tid, så det här bli grymt Kari!

Svar: Helgen stora händelse är att vi numera har en säng - vi har sovit på en madrass på golvet sen vi fick tillträde i mars så jag kan inte påstå att vi stressar fram saker! När flyttar ni?
Kari Gardelin

#2 - Sanna

Oj oj! Men äktenskapet håller väl i alla fall? Och tänk vad fint det blir?

Svar: Om äktenskapet klarade två månader i tält med tveksamma rutiner för hygien så klarar det nog lite renovering också.
Kari Gardelin