För skojs skull - Svett är det nya svarta

Det är inte alltid de långa passen som är de svåra
Min helg (precis som Madelens) dominerades av mens, migrän och allmän irritation och klockan hann bli över 9 i går kväll innan jag faktiskt snörade på mig löparskorna och gav mig ut. 
Det finns inget anmärksvärt med rundan - en halvtimme i duggregn på löparbana - förutom att den blev av. För det är ju inte rundorna när solen skiner, stigen är fin och kroppen pigg som är svåra, hur långa de än är.
Istället för löpträna inför Great Lakeland 3 Day Adventure så har vi tränat genom att studera pussel-kartan. Utmärkt verklighetsflykt en dag när man varken vill veta vad som händer utanför dörren eller i världen. 
Status just nu är att det är en bit kvar och att den inte passar. 
#1 - Mia

Efter nio-passen kräver ju dessutom (i alla fall i mitt fall) ett jäkla pannben.

Svar: Det krävdes nästan exakt 12 timmars uppladdning!
Kari Gardelin

#2 - Nipe

Åh så retligt! Det påminner mig om att jag glömt blogga om mitt senaste pussel...där tillverkaren nig inte heller hade en bra vecka. Starkt att komma ut på en runda trots humöret!

Svar: Passformen på biten är perfekt men bilden stämmer inte. Så den rätta biten ligger någonstans i pusslet. Jag har inte bestämt om jag skall leta redan på den eller bara peta dit den felaktiga biten och låtsas för mig själv att det är klart.
Kari Gardelin

#3 - Madelene

Tack för länkningen! Några fler besökare än en vanlig dag :). Härligt med ett efter nio pass. De fixar jag endast på sommaren. Då är det (oftast) helt underbart.

Svar: Vi systrar av mens och migrän måste hålla ihop! Hoppas att du mår bättre nu.
Kari Gardelin