För skojs skull - Svett är det nya svarta

Good things come in threes
Skridskosäsongen är kort och intensiv i Stockholm och idag åkte jag för tredje, och sista gången, för i år. I morgon åker jag nämligen vidare från Stockholm till Jämtland för en helt annan typ av vinteräventyr.
Men som jag har njutit av de här fantastiska dagarna i Stockholm!
Också idag sken solen och jag tillbringade en underbar förmiddag på Källtorpssjön, samtidigt som jag gjorde en instats för att trygga tillväxten inom sporten. Det skall börjas i tid...
Det är verkligen vår i luften och efter att ha snurrat runt på sjön ett tag (inklusive dråsat i backen en gång) så testade vi lunchen på Hellasgården för första gången sedan nypremiären i julas.
De nya ägarna har renoverat upp storstugan som numera är har blivit både ljus och fräsch. Det har blivit väldigt fint och maten vi åt (rostade sellerirot med bryntsmör) var toppen men jag saknar ändå den mer opretentiösa stämningen och snabbare servicen som fanns där förut. Det är ju ett ställe man går till med leriga skor och skitig fleecetröja och då har jag ingen lust att vänta i 20 minuter på dagens lunch.
Däremot var det tillräckligt varmt för att sitta ute på terrassen och njuta av solen för första gången i år!