För skojs skull - Svett är det nya svarta

Grisväder
Minns ni Skäckerfjällen? På Gröna bandet gjorde jag och Torkel en omväg genom norra Jämtland bara för att passera genom Skäckerfjällen eftersom området skall vara alldeles särskilt vackert men när vi väl kom fram regnade allt bara bort och vi hamnade på en bilväg istället.

Så jag gjorde så klart ett ograciöst glädjeskutt när Katrin föreslog att vi skulle ta oss an Skäckerfjällen på turskidor den här helgen istället.

Vi kom fram tidigare idag och det är bara att konstatera att jag och Skäckerfjällen inte är ämnade för varandra.  Det är nämligen ingen snö i Jämtland.

Istället har vi promenerat i ett isigt skoterspår, ätit Åre-kokosbollar och snackat skit. Allt med Skäckerfjällen i bakgrunden.

Det är ju lite surt med bristen på snö men så länge det finns fjäll så är jag glad ändå. Som en bonus finns det dessutom frigående grisar på vandrarhemmet.Den här lilla nassen följde med en liten bit på vår promenad och bara det var ju värt resan. Även om jag gärna vill ha en ursäkt att ta bort prislappen från mina skidor.