För skojs skull - Svett är det nya svarta

Inte som planerat

Ambitionen för min utflykt till Jämtland bestod av ca 50% skidåkning och 50% mat. Pga 0% vinter så blev det bara mat.

Prislappen sitter fortfarande kvar på skidorna men magen är gladare än den varit på länge för mat-biten översteg nämligen alla förväntningar. Vi har ätit smörgratinerad krabba, moffat semlor, testat extra chokladig varm choklad från Åres chokladfabrik och satt i oss tillräckligt med choklad för att göra mig mätt i en vecka. 

Eftersom mat smakar bäst utomhus oavsett väder var den bästa måltiden min sista lunch i Östersund när Katrin packade bilen med ved och mat och körde längs isiga vägar till Andersön. 

På menyn stod grönsaksknyten med lax...

... och en hel del choklad. 
Bortanför isen skymtade fjäll.
Så även om det inte blev som jag tänkte så blev det himla bra ändå. Man har det helt enkelt så bra som man gör sig, som min mamma alltid sade till mig när jag växte upp.
#1 - Sara

katrin är grym på matupplevelser!!

Svar: Det var en utmaning att leverera mat som kompenserade för snöbristen men Katrin klarade det galant!
Kari Gardelin

#2 - Nina

Fina vyer, trots snöfritt och maten hade jag gärna varit med och mumsat :)

Svar: Det är bara Jämtland som kan vara fint när det är 2 plusgrader och duggregn.
Kari Gardelin