För skojs skull - Svett är det nya svarta

Sportlov
Jag fortsätter att leka sportlov med alla klassiska tillbehör, från varm choklad på termos till solfnasiga läppar. Imorgon blir det dessutom sovmorgon, dock i en superstylad lägenhet (vi pratar dekorativa vintage-style konservburkar här) där jag knappt vågar röra på mig.
Stockholm är galet vackert just nu med strålande vinterväder och fantastiska skridskoisar. Jag har maxat båda i dag med en långpromenad vid Norrviken med en kompis,  som sedan släppte av mig i Frösunda så att jag kunde åka skridskor hela vägen in till stan. 
Det är fascinerande hur isarna skiljer sig åt trots att Norrviken och Brunnsviken bara ligger någon kilometer från varandra. I Brunnsviken låg isen spegelblank och det fanns nästan ingen snö alls.
Tornet på bilden är faktiskt byggt för sådana här vintrar. Förr i tiden brukade man ordna hästkapplöpning på isen och tornet är den främsta läktarplatsen!
#1 - Trail & Inspiration

Jag önskar verkligen att jag vore ledig den här veckan! Har ju varit fantastiska dagar!

Svar: Fler arbetsgivare än skolan borde inför Sportlov, det är ju värsta grejen! Men det är klart, hade det varit mulet och plusgrader hade det inte varit lika roligt.
Kari Gardelin

#2 - Ida (Träningsblogga)

Jag firar också sportlov denna vecka. Eller... jag har typ döpt om det till Netflixlov.
Nåväl...

Svar: Ibland är det ett netflixlov man behöver mest. Eller ett semmel-lov vilket jag också satsar stenhårt på just nu!
Kari Gardelin

#3 - Madelene

Nu längtar jag ännu mer till mitt förlängda sportlov. Två veckor kvar!

Svar: Lyxigt med ett extra långt lov! Och så extra mycket vinter dessutom...
Kari Gardelin

#4 - Märta

Här fick vi till lite skidåkning förra veckan, men herregud så lyxigt det ser ut med stabila skridskoisar! Här har det inte varit tillräckligt kallt tillräckligt länge för att jag ska våga mig ut på isen.

Svar: Jag åker helst på plogade banor. Inte för att jag ogillar snön utan för att jag bara litar på is som håller för traktorer.
Kari Gardelin