För skojs skull - Svett är det nya svarta

Tillbaka i gamla gängor
Jag är tillbaka i vardagen i Bryssel igen vilket innebär att jag började dagen med att dra på mig pendlings-skorna. Jag har haft strul med en höft och inte sprungit en meter under semestern men fötterna rullade igång precis som vanligt så snart ryggsäcken kommit på plats. Det är ju det som är fördelen med vardag - den rullar på utan att man behöver tänka så mycket. 
Löpningen var till och med trevligare än vanligt - benen var lite piggare och morgonen lite ljusare än sist.
Jag kände mig alltså osedvanligt duktig och nöjd med mig själv när jag kom till jobbet, med hela sju minuters marginal till morgonmötet med min nya chef.
På sju minuter hinner jag precis duscha och byta om en vanlig morgon men idag visade det sig att BÅDE damernas och herrarnas duschar var ur funktion. Och vilken plan B hinns med på de sex minuter som fanns kvar när jag hade slutat upp att svära?
Ingen alls, mer än att jag lämnade av ryggsäcken på kontoret innan jag joggade uppför trapporna till mitt möte. Halvvägs genom mötet kom jag på att jag kunde ta av buffen åtminstone.
#1 - Zandra B

Tycker faktiskt att ni får införa någon typ av bevakning av duscharna. Finns det ingen som arbetslös som kan få till jobb att stå utanför duscharna och efter varje person kontrollera att allt är ok. Sedan undrar man ju vem som har en hög med munstycken hemma hos sig vad gör man med 1000 munstycken?

Svar: Det är något annat fel nu. Munstycket sitter kvar men det står en lapp på dörren om att omklädningsrummet inte går att använda, utan någon förklaring om varför. Det finns andra omklädningsrum jag kan använda på samma gata så jag kan fortsätta träna - men det blir mer komplicerat och tar mer tid.
Kari Gardelin

#2 - Madelene

Nästan Gunde klass på dig vad gäller duschning. Imponeras! Jag behöver minst dubbla tiden för att duscha och fixa till mig efter ett pass :).

Svar: Du blir säkert snyggare än mig också!
Kari Gardelin