För skojs skull - Svett är det nya svarta

Vuxenpoäng
Jag har rest hem till Sverige för att styla och städa vår lägenhet inför flytten. Det skall så klart bli jätteroligt att flytta till vår lilla skrutthus men just nu förtvivlar jag över hur tråkigt det är att vara vuxen. 
Vi tittar på tapetprover, lusläser besiktingprotokoll och skrubbar kakel. 
Var inte hela poängen med att bli vuxen att man skulle få äta hur mycket godis man vill och läsa länge länge på nätterna? Tapetprover fanns aldrig med i min bild av vuxenlivet. 
Jag har gjort en deal med mig själv att leka vuxen hela helgen och flyttstöka så intensivt det bara går - och sedan skall jag få leka roliga lekar restan av veckan. Som tur är har jag en hel del inplanerat. Det kommer att bli en hel del vinter eftersom jag skall både åka långfärdsskridskor och dra norröver och åka skidor i fjällen.
Och så kommer det att bli en hel del fika och god mat eftersom jag har valt mitt sällskap både i fjällen och på skridskoisen med omsorg. 
Någon gräns får det vara för alla vuxenpoäng.
Min typ av vuxenliv på ett konditori i London för ett par år sedan. Passionsfrukt-och-maräng-skapelsen i det främre högra hörnet var godast.
#1 - Mia

Näe, just nu är jag också jäkligt less på att vara vuxen... Hänger på och käkar bakelser till det sprutar ur öronen istället \o/

Svar: Dagens hittills största triumf var att vi hittade dammsugarpåsarna längst in i en garderob. Skall det verkligen vara så här i livet?
Kari Gardelin

#2 - Katrin -Katrins äventyr

Efter sett den där bilden får jag nog säga till Tina som har chokladbutiken att fixa extra fika. Tjoho vad skoj att du snart är här!

Svar: Du kan inte ens föreställa dig hur mycket jag längtar! Och då är Tina bara en liten del av det...
Kari Gardelin