För skojs skull - Svett är det nya svarta

2017 - ett år av små äventyr
Vi filar för fullt på planeringen inför 2017 men en sak är klar - det kommer inte att bli något storslaget äventyr som 2016 (Gröna bandet) eller 2015 (Engelska kanalen) utan temat blir många och små äventyr, utspridda över hela året. 
Inspirationen kommer delvis från Alastair Humphrey (jag har skrivit om honom tidigare här) som är en riktig förebild vad gäller "micro-äventyr". Han menar att ett äventyr inte behöver vara svårt eller långt utan man kan lika gärna hitta på något på hemmaplan, som varken kostar pengar eller tar mycket tid i anspråk. Till exempel förespråkar han "17-9 äventyret" som går ut på att man sover under bar himmel en vanlig vardag och för att sedan vara på jobbet klockan 9 dagen därpå. 
Han har en utmaning som går ut på att ha ett äventyr varje månad under 2017 och det är en utmaning som passar mig perfekt. Vad exakt vi hittar på varje månad återstår att se men det finns en hel del inspiration på hans hemsida och dessutom har han tagit fram en äventyrskalender för hela året.
 
Vad gäller 2017 kan jag än så länge bara säga att det vankas fjäll! I små doser jämfört med 2016 men ändock fjäll!
#1 - Trail & Inspiration

Det kan ALDRIG bli fel med fjäll. Oavsett liten eller större dos! :-D