För skojs skull - Svett är det nya svarta

Strosa i Trosa
Vår mini-semester tillbringades på Trosa stadshotell och det ångrade vi inte en sekund. Tvärt om, jag slutade aldrig att berätta för Torkel precis hur bra jag tycker att vi är på att planera äventyr. 
Min enorma självbelåtenhet började någonstans på relax-avdelningen och låg på fortsatt hög nivå framför brasan i lobbyn, genom middagen och maxades i morse när dagen började med morgonyoga följt av en hotellfrukost. 
Morgonyoga är min mest underskattade träningsform - det händer typ en gång om året (så nu är det kört för resten av 2017!) och varje gång går jag runt och gottar mig åt hur skönt det känns i kroppen hela dagen efteråt. 
Utanför hotellet har vi fikat oss igenom ett imponerande utbud av cafeer och jag tjuvstartade med årets första semla. När man bor utomlands har man nämligen frikort och får äta semlor när helst de erbjuds.
Alternativet till Trosa stadshotell var att sova i vindskydd någonstans på Sörmlandsleden och hur mycket jag än gillar att sova ute så måste jag erkänna att det här var snäppet bättre.  
#1 - Mia

Du är grym på att planera äventyr! Blir nästan sugen på semla trots att I hate it... 😅

Svar: Jag har precis misslyckats kapitalt med nästa äventyr så även solen har sina fläckar. ...
Kari Gardelin