För skojs skull - Svett är det nya svarta

Utanför komfortzonen
Jag har låtit dagen - hela helgen faktiskt - rulla på i sitt eget tempo och inte tvingat ut mig själv i det ganska otrevliga snöslasket mer än nödvändigt. '
Just nu behöver jag lugna helger för att orka med veckorna och eftersom vi är på resande fot de nästkommande två helgerna har det varit extra viktigt att såsa runt hemma med raggsockorna på.
Lite träning har jag dock fått till - styrketräning hemma i lägenheten.
Mina styrkepass ser ofta ganska lika ut. Det räcker liksom att jag skall träna, jag orkar inte hålla på och vara kreativ också. Håll det enkelt så blir det gjort, det är grunden i min träningsfilosofi.
Just idag har jag dock haft en liten twist på passet: viktmanschetter.
De har fått sitta runt fotlederna vid utfall och tåhävningar, olika balansövningar och dynamiska plankor. Även om de inte är speciellt tunga - kanske ett kilo vardera - så märks ändå. Alla övningar blir en anings svårare. 
Det är ungefär så långt utanför min komfortzon som jag är beredd att gå just idag.
Det är för övrigt samma vikt som jag råkade bära med mig i ryggsäcken när jag sprang norra Gotland runt i somras.
#1 - Mia

Enkelt och tillgängligt se är det liksom klart. Helt i min smak! :)

#2 - Åsa

Inte behöver man väl vara så grymt innovativ hela tiden heller. Huvudsaken är ju att man tar sig tid till den där förbenade styrketräningen. För hur skulle det annars se ut? Ont, ont och förmodligen mer ont.
Bra jobbat tycker jag!
Och för övrigt superviktigt att liksom lulla runt i raggsockor och andas också.

Svar: Raggsockor är prio ett i mitt liv just nu. Jag skyller på julledigheten, det är liksom svårt att återgå till det normala igen.
Kari Gardelin