För skojs skull - Svett är det nya svarta

Ett inlägg om simning
Jag skriver inte så mycket om simning nu för tiden och det finns ett bra skäl till det. Nämligen det här: 
Det här är Bryssels enda kvällsöppna simhall, mer än ett år efter att renoveringsarbetet började. Enligt planeringen skall de öppna i oktober men jag tror att det är större chans att jag tar över efter Jörgen Lanz i Björnes magasin än att det händer. 
Öppet vatten finns det inte heller, trots att Bryssel är Europas regnigaste huvudstad, så jag har gett upp alla försök till att träna simning. 
Det betyder dock inte att jag inte simmar. Det finns exakt en bassäng där det går att göra något annat än flytövningar och det är Piscine d'Ixelles. Den har öppet 8-18 alla dagar i veckan och där klorar jag ned håret  de flesta helger - jag är ju liksom på jobbet mellan 8-18 på vardagarna.
Jag är väldigt nöjd med mig själv för att jag lyckats hålla igång simningen lite grann i alla fall, trots vattenbristen, och hade tänkt mig att sim-gudarna skulle belöna mig för det på något lämpligt sätt. Dock kan jag rapportera att det enda som händer om man simmar en gång i veckan är att man blir lika fånigt trött i armarna VARJE GÅNG.
Nu har jag bara tio dagar kvar till jag skall få åka hem och bli exakt lika trött fast efter att ha simmat i öppet vatten. Längtar obeskrivligt mycket även om det eventuellt kommer att bli mer ryggsim än crawl...