För skojs skull - Svett är det nya svarta

Första semesterdagen: 900 höjdmeter och en kajak
Till slut gick fick också jag semester och jag kom till Stockholm sent i går kväll väldigt redo att vara ledig i fyra veckor. Jag har räddat rosorna undan ett klibbigt och hemskt slingrande ogräs men annars får trädgården fortsätta att vara den mest vildvuxna i hela kvarteret. Vår häck har vuxit sig så stor att det är svårt att parkera på gatan framför vårt hus men jag tänker prioritera annat just nu. 
Allra mest prioriterade jag att springa mitt första och sista backpass inför BAMM. Hammarbybacken var brantare och tuffare än vad jag mindes och det blev inte många löpsteg vare sig upp eller ned. Däremot fick jag ihop hela 900 höjdmeter och lite bättre självförtroende inför BAMM. Det går ju, bara jag tar det lungt.
Det bästa med Stockholm är ju inte Hammarbybacken (det är ju inget fjäll precis...) utan allt vatten och det har jag saknat mycket under tiden i Bryssel. Så det kändes helt logiskt att fira att jag fixat ett nytt jobb här så att vi äntligen kan flytta hem genom att köpa en present till mig själv i form av en kajak!
Jag hade spanat på en kajak på Blocket i över en vecka och var överlycklig när den fortfarande fanns kvar.
Semesterribban hamnar högt när man köper en kajak redan första dagen. Bara Gotland kan trumfa det och dit åker jag redan i helgen! Det blir bra det här.
#1 - Löpar-Åsa

Vilken härlig första semesterdag! Låter helt perfekt!

Svar: Så himla skönt att det kommer 30 dagar till i samma stil!
Kari Gardelin

#2 - Katrin

Jag är orimligt pepp och väldigt glad över ditt kajakinköp! Du är så värda den!

Svar: Det blir bra det här med att flytta hem!
Kari Gardelin