För skojs skull - Svett är det nya svarta

Fredagsfys före fredagsmys
Jag har fått för mig att jag ska springa ett pass på åtminstone 20 km varje vecka i ett slags sista försök att hitta formen inför BAMM. Så länge vi låtsas att BAMM att BAMM är 20 km och platt så går det ganska bra.
Problemet med alla sorters träningsplaner är bara att livet inte alltid samarbetar och den här veckan har det inte funnits någon vettig tid att springa 20 km.
Så det blev sig inte bättre än att vi stack ut vid halva åtta i går kväll, trots att jag är världens mest fredagströtta människa och brukar börja tjata på Torkel om att vi ska gå och lägga oss då.
Det blev en lite annorlunda runda med en hel del asfalt eftersom det är varmt och fuktigt här och vi ville passera åtminstone ett glass-ställe på vägen. Glass trumfar skog, punkt.
Löpningen kändes bättre än på förra helgens långpass när jag ville ge upp och gå exakt hela tiden. Det är en bit kvar till lätta starka ben men frågan är om jag någonsin känt mig så när jag sprungit? Löpningen känns som bäst för mig när jag glömmer bort den, att förvänta sig mer än så känns inte helt rimligt.
Fredagsmyset blev en svettig hämtpizza strax innan stängningsdags, samt en väldigt efterlängtad läsk.
#1 - Madelene

Wow! Imponerad - 20 km varje vecka. Jag satsar på 20 km en gång/månad inför LL. Hoppas att det räcker :)

Svar: Jag brukar inte springa så här många långpass men jag försöker desperat komma ifatt träningsschemat...
Kari Gardelin

#2 - Zandra

Heja dig! Jag är på Gotland! Kom i-land precis med ett kryssning och lämnar ikväll 1730. Bra jobbat med 20km passet!

Svar: Visst är det fint! Så fint att du vill springa ultra med mig där i oktober, kanske? Vi kan bo hos mina föräldrar, 500 meter från målet.
Kari Gardelin