För skojs skull - Svett är det nya svarta

Just nu
Jag har faktiskt tränat två gånger idag men orkar inte skriva om något av passen så lägger upp en lista istället.
Jag längtar efter:
 
Semester. Gotland. Att simma i öppet vatten. Min alldeles egna kajak som jag kanske skall köpa när jag åker till Stockholm nästa vecka. 

Jag ledsen över:

Ingenting alls just nu. Det är lyxigt.

Jag äter helst:

Mars ice cream bars. När jag kommer till Sverige går jag över till GBs Klassikerlåda där jag äter Päronsplittarna, 88:orna, Piggelinarna och Nogger i den ordningen. Torkel äter Sandwich-glassarna.

Jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning:

Att börja på nytt jobb i höst med allt vad det innebär att behöva vara trevlig och göra ett bra första intryck hela tiden. Jag har varit på nuvarande arbetsplats i sex år och har stenkoll på allt. Det skall bli både roligt och läskigt att vara nybörjare igen.

Det finaste jag vet är:

Fjällen och havet och Torkel.

Jag läser:

Vi sålde bokhyllan för ett par dagar sedan och har därför redan packat ned alla våra böcker så jag läser ingenting just nu. Men hoppas på att det skall dimpa ned en ny bokklubbsbok i internmejlen i morgon. Jag har för mig att vi valde Simone Veil. 

Jag är galet stressad över:

Att vi håller på att flytta för andra gången i år och behöver göra oss av med alla grejer i Bryssel som inte får plats eller behövs i Stockholm. Plus att jag måste orka med ett nytt jobb samtidigt. Jag tar ut all stress i förväg och hoppas att det blir lite lättare att hantera allt sen i höst. 

Jag lyssnar helst på:

Fortfarande Säkert! och allra helst låten Snooza med mig. Sen har vi lyckats fixa biljetter till både Frida Hyvönen och Jens Lekman när vi är i Stockholm i sommar. Jag har skyhöga förväntningar på båda.


Jag drömmer om:

Att få mer tid över. Jag hoppas att det blir så med nytt jobb i Stockholm i höst. 


Jag blir nostalgisk av:

Den alldeles speciella lukten och ljuset som bara finns på Gotland på kvällarna så här års. Då minns jag mina sommarlov och hur jag brukade rida ut med en kompis på kvällarna och sedan cykla hem från stallet vid midnatt.

 

 

#1 - Sanna

Nej nej, vi valde Edouard Louis!

Svar: Gjorde vi? Vad synd, jag såg framemot lite feminist-litteratur i sommar! Jag får köpa den själv om jag lyckas komma ihåg det tillräckligt länge för att hinna till en bokaffär...
Kari Gardelin