För skojs skull - Svett är det nya svarta

Sommarutmaning
Min löpta kilometer kryper långsamt uppåt varje vecka och långpassen börjar kännas mindre omöjliga. Det känns så klart jättekul men när jag tittar på min träningsstatistik så är det tydligt att jag har prioriterat löpningen på bekostnad av allt annat.
Så här ser pajen ut för de senaste två månaderna:
Mer än hälften av min träning har alltså varit löpning. Det fungerar säkert utmärkt för vanliga kroppar men med mitt måndags-exemplar så är det bara korkat att låta löpningen vara en så stor del av träningen. Min målsättning är att jag skall ha en större andel styrka / rehab än löpning för då vet jag att kroppen är tillräckligt stark för att klara av belastningen som löpningen faktiskt utgör.
Jag behöver så klart öka mängden styrketräningen men det är sommar och jag är orkar inte med en massa måsten så jag skall göra tvärtom istället och maxa alternativträningen så mycket jag bara kan. 
Nästa vecka går jag på en månads ledighet och då har jag lovat mig själv att fylla diagrammet med så många olika tårtbitar jag bara kan komma på, både nya och gamla. Jag vet ännu inte vad träningssommaren kommer att bjuda på men jag har lovat mig själv att inte tacka nej till något!
#1 - Anonym

Hallontårta chokladtårta och hipe !

#2 - Anonym

Hallontårta chokladtårta och hipe !