För skojs skull - Svett är det nya svarta

Tjuvstart på semestern
Vår senaste inneboende, som jag aldrig trivdes med, har äntligen flyttat ut* och jag har lägenheten för mig själv. Det firade jag med att smygstarta semestern med ett träningspass som definitivt hör hemma i min "övrigt"-kategori, nämligen yoga.
Yoga känns sällan självklart för mig men ikväll var det helt rätt att få öppna upp höfterna, slappna av i axlarna och ta ett par extra djupa andetag. Jag har fortfarande ett par arbetsdagar kvar men vill gärna börja lägga bort stressen redan nu.
De gånger jag gör yoga väljer jag nästan alltid någon sorts power yoga, sån som ger en träningsvärk mellan skulderbladen, men idag klickade jag istället på en länk som utlovade yoga för flow och happiness och energy. Jag ska ju utmana mig själv i sommar. 
Yogan går långsamt och jag hinner känna efter mycket mer än vanligt. Vänster höft är mycket stelare än höger,  det knakar i knän och axlar och det är något i bröstryggen som stretchas när jag andas djupt i vissa positioner.
Även om jag jobbar till på torsdag så känns det ändå lite grann som semestern har börjat. 
Däremot kommer jag knappast att få träningsvärk mellan skulderbladen. ..
*Det var värt att ha henne här ändå eftersom hyran motsvarande priset på den gotländska kalkstenen jag insisterade att beställa till vår öppna spis, trots att våra hantverkare tipsade om en annan sten som såg identisk ut, kostade en tredjedel så mycket och kunde levereras inom ett par dagar. Om inte jag får bo på Gotland får väl en liten bit av Gotland bo i mitt hus - om den nu någonsin blir levererad...
#1 - Mari

lät inte alls dumt =)

Svar: Två arbetsdagar kvar nu... Efter sex år i Bryssel har jag inte vant mig vid att semestern ligger så sent, längtar nu!
Kari Gardelin