För skojs skull - Svett är det nya svarta

Veckans intervall
Det är tre veckor kvar till BAMM och jag ser lika mycket framemot att springa färdigt mina intervaller som till att springa i fjällen. Varje gång vi kommer till en jobbig backe, vilket är ungefär hela tiden i BAMM, så skall jag tänka på alla intervaller jag inte behöver springa framöver.
Jag lägger på en tusing varje vecka och den här veckan skulle jag springa runt Parc Royal hela sex gånger. Torkel måste ha varit orolig för att dödskänslan skulle bli mer än bara en känsla så den här veckan fanns det en silverlining på mitt intervall-moln - nämligen tre minuters vila på mitten. Halleluja.
Idag sprang jag ensam (nästan helt ensam i parken eftersom det åskade) och Garmin är därför mitt enda vittne till Miraklet som skedde. Eller vad sägs om sex intervaller i nästan exakt den fart jag siktar på? Sex intervaller där det bara skilde tio sekunder mellan min snabbaste och långsammaste tusing?
Här pratar vi halleluja på riktigt.
Vad man nu skall göra med en nyfunnen (och eventuellt väldigt tillfällig) förmåga att springa en kilometer i nästan samma fart sex gånger.
Inte nog med att det inte fanns ett vittne till passet, jag hade inte ens kameran med mig. Har det ens hänt på riktigt då?
#1 - Sanna

Fantastiskt! Det är klart att det har hänt, du har ju skrivit på bloggen om det :)

#2 - Madelene

Bra jobbat och trevlig semester!

Svar: Tack!
Kari Gardelin

#3 - Zandra

Heja dig!!

Svar: Det är tur att jag har bloggen så att jag får heja-rop i efterskott i alla fall!
Kari Gardelin

#4 - Löpar-Åsa

Så klart att det har hänt! Vi tror dig och gör en digital våg för din prestation!!!

Svar: Man kanske skulle fortsätta med de häringa intervallerna, det kanske finns fart i benen trots allt!
Kari Gardelin