För skojs skull - Svett är det nya svarta

Death by PT
Trots att jag bara hade två dagar i Stockholm den här gången så hann jag med att träffa min pt på Stockholms vackraste utegym. Det är tre dagar sedan och jag har fortfarande svårt att gå.
 
Förr i tiden levde jag i en lycklig illusion om att jag tränade hårt på egen hand men nu har jag insett att jag är en mes och att jag har maskat mig genom exakt varenda träningspass jag kört under åren. 
 
Jag trodde också att jag testat mig igenom de flesta sorters övningar som finns men tji vad jag hade fel där. Det finns övningar som jag aldrig ens kunnat föreställa mig,  övningar som inte har något namn och inte går att beskriva. 
 
Eller vad sägs om att göra sidosteg fastspänd i gummiband samtidigt som man håller i en sju kilo tung boll som man sedan ska kasta - och fånga - genom ett kast med sidorotation? Eller dubbla skridskohopp med dubbla gummiband - baklänges?
 
Inte så konstigt att jag har så mycket träningsvärk att jag vaknar på natten när jag försöker vända på mig. 
 
Jag är så himla nöjd.  
#1 - ZandraBuud

Så härligt!!

Svar: Så glad att jag hittat en egen Kia i Stockholm!
Kari Gardelin

#2 - Trail & Inspiration

Haha! Låter sjukt jobbigt, hur som helst.
Gött med träningsvärken.

Svar: Är jag pervers om jag älskar träningsvärk?
Kari Gardelin

#3 - Märta

Exakt samma insikt jag har kommit till nu när vi kört "låtsas vara PT och kund"-pass på utbildningen. Jag har verkligen aldrig tränat tungt. Det var en HELT ny upplevelse:-S

Svar: Eventuellt var jag lyckligare innan jag insåg att jag är en mes...
Kari Gardelin