För skojs skull - Svett är det nya svarta

Ett meddelande
Jag fattar att ingen är imponerad (eller ens intresserad) av ett pass som jag inte har genomfört ännu men jag skriver det här så att jag inte kan banga ur i morgon - då skall jag nämligen springa långpass!
 
Och då menar jag inte ett pass som är längre än mina vanliga pass för det är inte speciellt långt just nu utan ett riktigt långpass på 20 km. Det är längre än vad jag sprungit på flera månader, bortsett från något enstaka pass i England i början av maj när jag gick mer än vad jag sprang. 
 
Så det känns ganska nervöst.
 
Jag känner mig själv tillräckligt väl för att veta att jag kommer att leta ursäkter hela dagen och skriver jag det inte här kommer jag säkert att övertyga mig själv att eventuellt värk i halsen, ett ont knä, tröttma, tvätt eller någon av en miljon andra saker var ett fullständigt legitimt skäl till att skolka från passet.
Facebook påminde lägligt nog om att vi sprang runt långpass på drygt tio mil runt norra Gotland för exakt ett år sedan. Med packning, i värmebölja. Gick det då så borde det ju gå nu också. 
#1 - Nina

Spring runt Gotland låter som en trevlig dröm :)
Heja dej idag!

Svar: En gång blir den av - men just nu räcker det att springa runt en park för att det skall kännas som en utmaning!
Kari Gardelin

#2 - Cecilia

Bra där!! Jag tror på dig idag heja heja :)

Svar: Tack för heja-ropen, de behövdes!
Kari Gardelin

#3 - Löpar-Åsa

Så klart du kommer ut! För det är INTE så att ett inställt pass också är ett pass. Jag är dessutom grymt intresserad av att du ska springa. För att inte säga att jag redan LÄNGTAR efter rapporten.

Svar: Det blev ett pass! Stort tack för peppen!
Kari Gardelin