För skojs skull - Svett är det nya svarta

Långpasset med stort L
Tack för all pepp hörrni! Det här passet hade definitivt inte blivit av om jag inte lovat att springa det igår.
Det gick precis som väntat: jag fördrev dagen med att göra allt utom att springa och hann med 1) ett halv styrkepass på bollen, 2) en promenad och picknick med en vän 3) ganska mycket glass och 4) en tupplur på soffan innan det var så sent att jag var tvungen att sticka ut. 
Löpningen har känts ganska tung de senaste veckorna (månaderna!) så jag såg inte alls fram emot att traggla mig igenom kilometer efter kilometer med bara pannbenet som sällskap. Det är liksom inte min grej att plåga mig igenom passen. Men jag vill ju inte plåga mig igenom BAMM heller. 
Jag har helt tappat rutinen på långpass. Energikakorna har blivit uppätna i helt andra sammanhang, sportslicken är slut och jag fick leta länge för att hitta någon Leukoplast. I sista minuten hävde jag ett glas med Resorb och blandade ned lite vitt pulver som jag hittade i en liten ziplock påse i vattenflaskorna. 
Planen var att "springa" alla favoritstigarna på den här sidan av Foret de Soignes och helt enkelt stanna ute tills klockan visade 20 km, hur lång tid den än skulle ta. Jag tassade på platten, gick i backarna och såsade närhelst jag kände för det medan jag väntade på att jag skulle vägga. 
Jag klarade de första 6 km galant, tog en gel vid 9 km, sprang lite vilse vid 13 och gick en sväng vid 16 när det kändes som om stigen aldrig tog slut - men faktum är att det kändes riktigt bra! Även om jag kände mig som en total nybörjare när jag packade väskan så mindes kroppen hur den här grejen med långa pass fungerar och benen bara rullade på. Nu är jag så klart larvigt stelbent och det lär vara 100 gånger värre i morgon men nog finnsdet hopp trots allt!
#1 - Zandra

Bravo!!!

Svar: Jag är inte uppe på dina nivåer ännu men det går framåt! Jag är väldigt nöjd med mig själv.
Kari Gardelin

#2 - Sanna

Heja dig!

Svar: Precis vad jag tänkte. Heja mig!
Kari Gardelin

#3 - Trail & Inspiration

Men jaaa, vad skönt att det kändes bra ändå! :-)

Svar: Det kändes så bra att jag helt plötsligt börjat snegla på ultra igen! Hybris...
Kari Gardelin

#4 - Löpar-Åsa

Så fantastiskt rolig läsning! Även om jag blir lite orolig över det där vita pulvret??? :D

Du är så otroligt grym! Ditt pannben, alltså. Så fantastiskt!

Svar: Det var ett JÄTTEBRA pulver! Skall fortsätta att köra på det när jag springer! Om jag kan hitta något mer vill säga...
Kari Gardelin