För skojs skull - Svett är det nya svarta

Roddens Rolls Royce
Vi har inte kommit så långt när det gäller att inreda vårt hus ännu (bortsett från en garderob från Ikea som tog tre dagar att skruva ihop och rymmer 50% av våra kläder) men vi har börjat inreda gymmet.
Än så länge har vi fått upp en ribbstol och fixat cykelförvaring. Löpbandet blir levererat nästa vecka och det finns skruvar i taket för en red cord.
Så här års gillar jag att träna ute så jag har bara hunnit testa en grej, nämligen det här Blocket-fyndet:
Den är så ny att plasten sitter kvar på displayen. 
Det är en Waterrower, en roddmaskin där motståndet utgörs av vatten precis som vid riktigt rodd. Den är så snygg en roddmaskin någonsin kan bli och dessutom plaskar den trivsamt när man ror.
Jag rodde mycket när jag pluggade i England. Då älskade jag att uppleva floden Cam i gryningen (träningspassen började alltid i soluppgången så att vi skulle vara färdiga när föreläsningarna började klockan 9) men nu när det inte längre är möjligt så uppskattar och gillar träningsformen eftersom hela kroppen får jobba.
Ljudet är dock det enda som är trivsamt - jag rodde bara i 20 minuter men fick en rejäl genomkörare för hela kroppen och skön träningsvärk mellan skulderbladen dagen därpå. Jag är extra nöjd just med den träningsvärken eftersom jag brukar ha svårt att hitta de musklerna!