För skojs skull - Svett är det nya svarta

Sommarkväll
Jag har inte firat midsommar alls, bortsett från en lunch med en svensk kompis där vi båda var överens om att midsommar inte funkar i Bryssel. Här finns inget kvällsdis över ängar, inga smultron och inte ett enda staket man kan klättra över, naken eller inte. Då kan man ju lika gärna låta bli även om mina flöden är fulla av svenska jordgubbar och blomsterkransar.
Istället har jag jobbat som vanligt i ett ovanligt stökigt Bryssel. Det är både toppmöte och Brexit-förhandlingar den här veckan så trafiken står stilla på grund av alla avspärrningar. Ovanför surrar helikoptrar och det hörs ständigt sirener från alla poliseskorter.
Det är för varmt att träna på dagtid så istället drar jag nytta av de långa kvällarna och sticker ut när solen är på väg ned.
Jag gillar att träna på kvällen,  och framför allt så får jag sommarkänslor av de här riktigt sena passen jag gör nu.Även om jag fortfarande ska jobba fyra veckor till så påminner det lite om sommarlov när jag inte stressar från jobbet till träningen utan sitter en stund på terrassen först och tränar när jag känner för det. 
#1 - Löpar-Åsa

Hm... Jag upplevde inget kvällsdis, åt inga smultron och klättrade inte över något, vare sig med eller utan kläder.

Frågan är då - har jag firat midsommar?? Dessutom var jag spik nykter.

Men jag var i alla fall ledig. :)

Svar: Hmm, frågan är om du ändå inte slår mig eftersom du var ledig. Men å andra sidan åt jag en ugnsbakad potatis med namnet "Stockholm" till lunch så det är ett jämt lopp!
Kari Gardelin