För skojs skull - Svett är det nya svarta

Sommarlov
Det är 20 år sedan jag hade sommarlov sist men det spelar ingen roll. Det spelar inte heller någon roll att jag fortfarande skall jobba fem veckor till innan semester - min inbyggda sommarlovsklocka tycker att det är dags för sommarbete, glass och jordgubbar nu.
Jag gör mitt bästa för att överkompensera på de två senare sakerna men det hjälper väldigt lite när mina flöden fylls av bilder från lediga kompisar med ett oändligt antal föräldrardagar att ta ut. Vad hände med den politiska debatten om semesterdagar? Är det inte dags att vi lägger på en vecka eller två nu?
Jag har aldrig haft så lite inplanerat som inför den här sommaren. Två bröllop, ett mountainmarathon (BAMM) och så en massa häng i Stockholm.
Det här är ganska ovanligt för oss som gillar att fylla lediga dagar med äventyr av olika svårighetsgrad men det känns väldigt skönt. Vi behöver lite oplanerade dagar för att hitta tillbaka till oss själva efter ett halvår av tapetprover, IKEA och byggdamm. Jag fattar verkligen att folk skiljer sig när de renoverar hus - inte för att vi har grälat utan för att det är så sjukt tråkigt. 
Om jag bara mitt sommarlov kan få börja snart så skall jag fylla det med dagar då inget finns inbokat förutom en oändlig tillgång på GB-klassikerlådor.
Mitt i alla lättja så tror jag att äventyrslusten kommer att smyga sig på igen och kanske blir en spontan tälttur på Sörmlandsleden, ett besök i skärgården eller en lång utflykt med cyklarna. 
Jag skall bara överleva de sista fem veckorna innan semestern först.
#1 - Nina

Oplanerat är skönt! Det brukar komma bra saker ur det.
Njut, både nu innan det lediga tar vid och sen när du väl loggar ut!

Svar: Jag hoppas att det ska lugna ned sig på jobbet framöver så att jag kan slappa de sista veckorna.
Kari Gardelin

#2 - Madelene

Håll ut! 5 veckor går snabbt. Säger hon som har 4 dagar kvar innan ledighet ;)

Svar: Det kändes som att de fem arbetsdagarna den här veckan aldrig skulle ta slut! Och nästa vecka ska det bli 33 grader....
Kari Gardelin