För skojs skull - Svett är det nya svarta

B-day
B som i Brexit och B som i birthday. Jag firar dagen med att ligga hemma i soffan med foten i högläge och lyssna på radioprogram om Brexit. Senast på min 40-årsdag har Storbritannien lämnat EU. Rent politiskt är det en lika stor händelse som när Berlin-muren föll, fastän effekten blir ungefär det motsatta. 
 
Det blir inte den mest festliga dagen men på fredag får jag ju den bästa presenten i form av nycklarna till nya huset så det känns ok ändå. Plus att mina kollegor skickade blommor. 
 
Andra födelsedagar jag minns är:
  • När jag fyllde 16 och firade på spa med mamma på Visbys finaste hotell. Vi missade dock att det var gemensam bastu vilket blev lite pinsamt...
  • När jag fyllde 20 och hängde nästan hela dagen i en telefonkiosk i den ganska otrevliga parisiska förorten Melun. Jag var på väg till mitt sommarjobb på en kanalbåt och båten fanns inte där jag hade fått information om att den skulle finnas. Det här var innan mobiltelefoner fanns och jag hade inget annat val än att sitta i telefonkiosken och vänta på att någon skulle ringa mig och berätta vad jag skulle göra. 
  • Min 23-årsdag tillbringade jag på ett övergivet parti av den kinesiska muren tillsammans med två kompisar som inte visste att jag fyllde år. Jag gick och småmyste i hemlighet hela dagen. 
  • När jag fyllde 30 och Torkel och min familj hade fixat en hel helg med spa, vänner och överraskningar. 
#1 - Sara

bra present med husnycklar! mindre bra med foten men det är i alla fall övergående om det är någon tröst. snart springer du igen! :) ha en fin födelsedag, grattis!!!

Svar: Drama queen som jag är trodde jag att jag aldrig mer skulle kunna gå i förrgår men idag har jag haltat flera varv runt kvarteret i ren frustration så det går framåt!
Kari Gardelin

#2 - Nipe

#NoKariNoParty !! Men åh, vilken underbar hashtag! Såna kollegor vill jag också ha. Grattis på födelsedagen och fy fasen vad härligt att ni får nycklarna snart. Kliva in i sitt hus första gången som ägare, det är en maffig känsla.

Svar: Jag har #bestteamever - så himla glad för dem! Men just nu längtar jag hem till huset mer än tillbaka till kontoret.
Kari Gardelin

#3 - Katrin

Grattis coola du. Både på födelsedagen och till huset. Önskar dig all choklad, alla våfflor och massor av fjäll!

Svar: Än så länge har det bara blivit choklad men jag hoppas på mycket av både våfflor och fjäll framöver!
Kari Gardelin

#4 - M%Eärta

Grattis i efterskott!

#5 - M%Eärta

Grattis i efterskott!

#6 - Mia

Grattis i efterskott! Det där med att smyfyllaår och gå bakom och mysa... Hur tänkte du där?! Hahaha.. Jag skulle aldrig ha fixat det. Är lite för eegotrippad...