För skojs skull - Svett är det nya svarta

Efter långpasset
Det har blivit väldigt tydligt under dagen att det är en grej att springa långt en dag - och en helt annan att vara pigg dagen därpå.
Jag är lite stel här och där men det är inte träningsvärk som är det stora problemet utan jag är snarare sliten. Seg. Okontrollerbart gäspig.
Det kan inte förklaras med dålig sömn för jag sov som en katt i solljus hela natten och jag diagnostiserar mig själv med att ha tränat för mycket.
Av erfarenhet vet jag att det bara finns en bot med den här sortens tröttma och det är att först ligga på soffan och äta glass och sedan gå och lägga sig tidigt. 
Det första har jag redan klarat av och nu är det dags för steg två. Bums i sängen helt enkelt.
#1 - Sanna

Mycket bra plan!

#2 - Märta

Känner igen det där. Natten efter ett långpass sover jag så djupt att jag inte ens märker att hunden hoppar upp och lägger sig på mig, men när jag sen vaknar känns det som att nån har klubbat mig i skallen och som om jag inte har sovit en sekund. Glass funkar dock inte på mig, däremot enorma mängder bröd plus kaffe.

Svar: Jag äter gärna en massa bröd direkt efter passet men eftersom jag inte dricker kaffe så är socker det enda sättet jag kan hålla mig vaken...
Kari Gardelin