För skojs skull - Svett är det nya svarta

Packar löparsäcken
Det har äntligen blivit dags att checka ut från vardagen och bege sig av till Cornwall för tre dagars löpning längs med kusten. Vi springer mellan St Ives och Penzance, bor på B&Bs och hoppas på fina stigar och många caféer däremellan.
Det har kört ihop sig lite på jobbet så jag kommer att gå direkt från kontoret till Eurostar i morgon, och direkt från Eurostar till kontoret på måndag morgon. Nivån på logistiken är därefter och det finns alla förutsättningar för åtminstone en större garderobsmiss...
En sak är i alla fall given i packningen och det är den här:
Jag har sprungit med Ultimate Directions Ultravesta länge och tycker att det är den bästa löparryggan på marknaden med ganska stor marginal. Den har egentligen bara ett fel och det har varit storleken. Med en packvolym på bara 7 liter är den lite för liten för turer längre än en dag.
En större variant på 11 liter släpptes i höstas och det är den jag ska inviga i helgen. 
Inte för att det egentligen behövs - med tanke på min ganska tveksamma kondis har vi bestämt att Torkel tar all packning. 
#1 - Sanna

7 liter! Det räcker ju bara till choklad för de första två-tre timmarna. Hoppas ni får en härlig tur!

#2 - Anonym

Härligt! Ha det så trevligt på turen. Hoppas ryggsäcken är till belåtenhet. Kan barainstämma att Ultimate Direction gör suverän a ryggsäckar. Jag är kanonnöjd med min Mountain Vest.